Trykknapp magneten
ELEMATIC lanserer Trykknapp magneten

Den nye Trykknapp magneten fra Elematic. Vi kan nå presentere den nye JAW-magneten i serien «Elematic Festesystemer». Den nye magneten har samme fordeler som den velprøvde og effektive pedalmagneten. Basert på samme patenterte teknologi, har den blitt ytterligere forbedret både ergonomisk og sikkerhetmessig. Elematic Trykknapp magnet:

  • 30% lettere enn JAW-Magneten
  • Kraftig magnet på 16 kN
  • Kan anvendes til alle typer formsider
  • Enkel å bruke og vedlikeholde
  • Ergonomisk utformet
  • Passer til alle typer av stålformer

Den nye Trykknapp magneten gir elementfabrikker en raskere og mer rasjonell produksjon

Den nye magneten er utviklet i nært samarbeid med betongelementindustrien. Den første fabrikken som gjennomførte tester med magneten var veggelementfabrikken Parma Forssa i Finland. På denne fabrikken anvendes et komplett system fra Elematic.


BRUKERVENNLIGHET
Trykknapp magneten fra Elematic har en meget enkel montering- og demonteringsmekanisme. Den kan derfor brukes på områder hvor det er veldig liten plass. Den kan monteres enten ved å trykke på den eller ved å tråkke på den.

Demonteringsvinkelen er 180 grader rundt magneten. Dermed trengs det ikke noe fritt område rundt magneten for å frigi den. Magneten løsnes enkelt med avformingsverktøyet.

Betong eller smuss trenger ikke inn i magneten ettersom den er helt innkapslet. Rengjøring av magnetene reduseres derfor til et minimum.

SIKKER OG ERGONOMISK
Den lukkede konstruksjonen og den ergonomiske utformingen av trykknapp magneten gjør den veldig sikker i bruk. Det er ingen fare for at brukeren skal klemme fingrer under bruk. Den lave vekten gjør det sikrere å jobbe med forming i elementfabrikker.

MILJØTILPASSET
Under utviklingen av trykkmagneten var hensynet til miljøet en viktig faktor. Rammen er laget av gjenvunnet materiale, det er ingen unødvendige deler og magneten er sikker og holdbar.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om trykk knappmagneten.

Katalog

Teknisk katalog formsider

Brosjyre FaMe Flex

Brosjyre Trykk knap magnet