Leviat

Imagine. Model. Make

Loading...

Leviat
Leviat forener ekspertisen, ferdighetene og ressursene til CRH’s virksomheter innen konstruksjon- og armeringstilbehør i en global organisasjon.

Som Leviat, forestiller vi oss, modellerer og lager innovative produkter og tekniske løsninger til en dynamisk industri.

Vi vil støtte ambisiøse utbyggere til å bygge tryggere, sterkere, raskere og bedre, og fortsette med å bidra til at imponerende arkitektoniske visjoner blir til virkelighet.

Historie
I Norge startet vi først opp som et datterselskap til G. Block Watne AS i 1978. Deretter ble vi etablert som eget firma i 1984 under navnet Frimeda Norge AS. Da Frimeda og Halfen fusjonerte i Tyskland, fikk vi vårt tidligere navn Halfen-Frimeda AS. Sommeren 2007 ble vi en del av Halfen-Deha GmBh konsernet. Som et ledd i å slå sammen alle Halfen selskapene rundt om i verden ble det i 2009 endret til HALFEN. I 2020 har HALFEN, sammen med de andre CRH selskapene innen byggtilbehør, fortsatt som Leviat. HALFEN AS Norge (trading as Leviat) holder til, med lager og salgskontor, i Sandnes.

I tillegg til å levere Leviat’s produkter (HALFEN, Aschwanden, Plaka) er vi generalagent i Norge for Elematic . De velutviklede produktene danner komplette systemer som brukes av så vel betongelementfabrikker som entreprenører over hele landet. Vi tør trygt si at Norges ledende bedrifter innen byggebransjen er faste brukere av våre produkter.

Våre produktmerker
De tidligere CRH selskapenes merkevarer innen konstruksjons- og armeringstilbehør har gått over til å bli varemerker som hører til under Leviats omfattende produktportefølje. Disse varemerkene er synonyme med høy ytelse, kvalitet og pålitelighet. Støttet av en bedrift med flere ressurser, samt en koordinert tilnærming til forskning og utvikling, vil disse produktgruppene bli ytterligere forbedret og utvidet under Leviat’s forvaltning.

Values

Opphengssystemer og bindere i syrefast stål for teglkonstruksjoner, tekniske betongforbindelser og systemer for armerings-forbindelser.

Innovative produkter for betongforbindelser, inkludert komposittsøyler i betong og høyfast stål, samt et utstrakt utvalg av lyddempende produkter.

Gangbaner og dekker Dybler og fugesystemer for dekkestøper på grunn.

Et omfattende utvalg av forankrings, armerings-, montasje- og fasadeteknologi, for både byggonstruksjoner og industrielle applikasjoner.

Innovative veggbindere, innfestning og teglrehabiliterings systemer, som tilbyr innstøpte, uavbrutte installasjonsmetoder.

Overlegne betongfugesystemer for industrielle betonggulv, typisk med armert kantbeskyttelse for å redusere vedlikehold i områder med høy trafikk.

Omfattende portefølje av konstruksjons og armeringstilbehør, samt sikkerhetsprodukter for prefabrikkerte og stedstøpte betongkonstruksjoner.

Stort utvalg innen tekniske løsninger for mekaniske armeringskjøter, tilbehør til prefabrikkerte betongelementer og etterspente strekkstagsystemer.

Tekniske produkter til tegl og betongforbindelser, samt forskalingssystemer til gjenbruk og engangsbruk, samt tilbehør til byggeplasser.

Systemer til isolerte prefabrikkerte og stedstøpte betongkonstruksjoner, designet for forbedret energieffektivitet og termiske egenskaper.