Leviat vil bli det nye navnet for CRHs selskaper for konstruksjon- og armeringstilbehør over hele verden, inkludert Halfen AS, fra mandag
9. november 2020.

Under merkevaren Leviat forener vi ekspertisen, ferdighetene og ressursene til Halfen AS og søsterselskapene for å skape en verdensledende leverandør innen feste-/ forankringsteknikk og armeringstilbehør.

Dette er en spennende utvikling. Vi tilpasser oss ytterligere for å møte kravene til en byggebransje som blir stadig mer globalisert, bærekraftig og teknologidrevet.

Ved å samle vår familie for konstruksjon- og armeringstilbehør som en global organisasjon, vil vi være mer komplette overfor kundenes behov og kravene til deres byggeprosjekter, i alle størrelser, hvor som helst i verden.

Som Leviat vil vi tilby et utvidet utvalg av spesialiserte produkter og tjenester, større teknisk kompetanse, en større og mer smidig forsyningskjede samt bedre og raskere innovasjon.

Merkene du kjenner og stoler på, blir værende.

Halfen AS’s produkter vil være en integrert del av Leviats omfattende produktportefølje, støttet av det store selskapets ressurser. Sortimentet vil bli ytterligere forbedret og utvidet under Leviats forvaltning.

Spesifisering og levering av Halfen’s innstøpningsskinner, balkonginnfestninger/kuldebrobrytere og alle de andre Halfen-produktene fra områdene innen forankring, feste, fasade og industriell teknologi vil fortsette, støttet av det forbedrede tilbudet i Leviat.

Vær trygg på at mens vi fullfører utviklingen vår til Leviat, vil vårt fokus fortsatt være på å opprettholde de servicestandardene du forventer av oss. Grunnen til at du velger å jobbe med Halfen AS vil ikke endre seg, de vil ganske enkelt bli styrket under Leviat.

Vi blir Leviat mandag 9. november 2020. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål, eller besøk www.leviat.com for mer informasjon.