Fra 9 november 2020, vil vi være Leviat.

Spennende endringer skjer hos oss som gjør at vi kan tilby deg et forbedret produkt- og tjenestetilbud, og styrker vår evne til å møte dine endrede behov i fremtiden.

Les videre for å finne ut mer.

Vi er Leviat
Leviat forener ekspertisen, ferdighetene og ressursene til CRHs selskaper innen konstruksjons- og armeringstilbehør i en samlet global organisasjon.
Ledende bransjenavn, som Ancon, HALFEN, Plaka, Aschwanden og Isedio har forent seg i Leviat, for bedre å kunne støtte våre kunder. Vi bygger videre på våre individuelle styrker, for å ruste oss til å bli enda mer smidige og lydhøre overfor våre kunders behov, ettersom de utvikler seg over tid.
Verden er i endring. Uansett fremtidens krav til vår bransje og verden rundt oss….Vi er Klar.


Våre varemerker & tekniske support

Leviat er hjemmet til Ancon, HALFEN, Plaka og mange flere pålitelige varemerker.

HALFEN har gått over til å bli varemerker i Leviat’s omfattende produktportefølje. Dette betyr at produktene du kjenner og stoler på, blant annet: HALFEN HIT kuldebrobrytere, HALFEN HK5 teglkonsoller, HALFEN TPA løfteanker er tilgjengelige fremdeles, og med utvidede ressurser bak seg, så vil vårt vareutvalg bli forbedret og ytterligere utvidet.

Videre vil vi som Leviat fortsette å tilby vår verdsatte førsteklasses tekniske støtte på hvert trinn i prosjektet, fra planlegging til installasjon.

Våre globale resurser & lokale tilstedeværelse

Leviat har nesten 3000 ansatte på 60 steder over hele verden.
Hvert løfte vi gir lokalt, gjenspeiler forpliktelsen og dedikasjonen til vårt globale team.

Dette er hva du kan forvente av Leviat:

  • Utnyttelsen av våre globale ingeniørressurser og produksjonsressurser vil forbedre tjenestene våre lokalt ved å gjøre oss smidigere og raskere.
  • Ved å kombinere vår omfattende tekniske ekspertise, vår markedskunnskap, samt koordinere alle våre forsknings- og utviklingsaktiviteter, vil tillate oss en raskere og mer effektiv innovasjonsprosess.
  • Dedikerte digitale ingeniørressurser og investeringer vil framskynde design- og tjenestemulighetene våre, og hjelpe oss til å bedre kunne bistå dere og deres virksomhet.

Spørsmål?
Vi ser frem til å fortsette vårt med deg som Leviat, og støtte dere I årene som kommer.
Har du spørsmål om vår utvikling til Leviat, ikke nøl med å ta kontakt med noen i teamet eller besøk leviat.com

Imagine. Model. Make.