ELEMATIC lanserer Trykk knappmagneten Nå er den her! Den nye Trykk knappmagneten fra Elematic. Den nye magneten har samme fordeler som den velprøvde og effektive pedalmagneten. Basert på samme patenterte teknologi, har den blitt ytterligere forbedret med ergonomi og sikkerhet.

ELEMATIC lanserer Trykk knappmagneten

Nå er den her! Den nye Trykk knappmagneten fra Elematic.

Vi kan nå presentere den nye JAW-magneten i serien «Elematic Feste system».
Den nye magneten har samme fordeler som den velprøvde og effektive pedalmagneten. Basert på samme patenterte teknologi, har den blitt ytterligere forbedret med ergonomi og sikkerhet.

Elematic Trykk knappmagnet:

  • 30% lettere enn JAW-Magneten
  • Kraftig magnet på 16 kN
  • Kan anvendes til alle typer formsider
  • Enkel å bruke og vedlikeholde
  • Ergonomisk utformet
  • Passer til alle typer av stålformer

Den nye Trykk knappmagneten gir elementfabrikker en raskere og mer rasjonell produksjon

Den nye magneten er utviklet i nært samarbeid med betongelementindustrien. Den første fabrikken som gjennomførte tester med magneten var veggelementfabrikken Parma Forssa i Finland. På denne fabrikken anvendes et komplett system fra Elematic.

Produkt utvikling har skapt denne magneten:

BRUKERVENNLIGHET
Trykk knappmagneten fra Elematic har en meget enkel montering- og demonterings mekanisme. Den kan derfor brukes på områder hvor det er veldig liten plass. Den kan monteres enten ved å trykke på den eller ved å tråkke på den.

Demonteringsvinkelen er 180 grader rundt magneten. Dermed trengs det ikke noe fritt område rundt magneten for å frigi den. Magneten løsnes enkelt med avformingsverktøyet.

Betong eller smuss trenger ikke inn i magneten ettersom den er helt innkapslet. Rengjøring av magnetene reduseres derfor til et minimum.

SIKKER OG ERGONOMISK
Den lukkede konstruksjonen og den ergonomiske utformingen av trykk knappmagneten gjør den veldig sikker i bruk. Det er ingen fare for at brukeren skal klemme fingrer under bruk. Den lave vekten gjør der sikrere å jobbe med forming i elementfabrikker.

MILJØ TILPASSET
Under utviklingen av den ny trykk magneten har miljø hensynet hvert en viktig faktor å ta hensyn til. Rammen er laget av gjenvunnet materiale, det er ingen unødvendige deler og magneten er sikker og holdbar.

Når er det like enkelt å feste en magnet som det er å trykke på en knapp – prøv den nye Elematic trykk knappmagneten og se selv.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om trykk knappmagneten.