CRET lyddempende skjærkraftdybler

Skjærkraftdybler brukes for kraftoverføring i bevegelighetsfuger. Vårt store utvalg av skjærkraftdybler dekker alle bruksområder, fra de enkle stangdyblene som CRET 10 til de mer avanserte løsningene som CRET 100 serien og et omfattende program med skjærkraftdybel for akustisk demping som CRET SILENT.

CRET SILENT serien

Cret-960/-970 og -980/981/984/985/986 Skjærkraftdybel med trinnlydsdempende egenskaper

Høykapasitetsdybler med trinnlydsdempende egenskaper ΔLw=39dB (EMPA testet). Dybelen er godt egnet for opplegg av stedstøpte trapper, repos, balkonger, svalganger o.l. hvor det stilles krav til forbindelser med redusert lydoverførende egenskaper. Brukes som standard i fuger opp til 60mm i dekketykkelser opp til 260 mm. Kapasitet opp til 30,9kN. Dybelen leveres komplett med armeringsbøyler og hylse i syrefast stål med spikerkrage.

Cret-960V /-970V for prefabrikkerte elementer med armeringsbøyler og hylse i den prefabrikkerte delen.

ARBO SILENT 700 Trinnlyd og kuldebrobrytende strekk og skjærarmering

Arbo 700 serien er strekk- og skjærkraftopptagend armeringselementer som gir optimal trinnlyds- og kuldebrobytende egenskaper i kombinasjon med brannsikkerhet og korrosjonsbeskyttelse. Utførelse i syrefast stål med isolasjon tykkelse 60-160 mm mineralull.

CRET-941 / -945 Høydejusterbar repo-dybel

Syrefaste skjærkraftdybler for prefabrikkerte trappe- og repo-elementer med eller uten trinnlydsdemping -SILENT. Dyblene tar høye laster og kan høydejusteres vertikalt. Systemet har 3 deler: Hylse, dybel og trykkplate APG som legges i det prefabrikkerte elementet. Hylsen støpes i vegg og dybel tres i hylse etter støp. Før montering av elementene kan dybelplaten høydejusteres før elementet heises på plass.

CRET Brannmansjetter

CRET-BM, -BMV

Brannbeskyttelsesmansjett for skjærkraftdybler CRET og CRET-V for brannkrav R120

Eksempler på bruksområder